Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Κάτω των προβλέψεων τα μεγέθη λένε οι ΑΧΕ

Στην αδύναμη πορεία των δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ αποδίδουν κατά κύριο λόγο οι χρηματιστηριακές στα πρωινά reports (27/7) τα χαμηλότερα των προσδοκιών αποτελέσματα α΄ εξαμήνου του Τιτάνα. Επιπλέον μερίδα εξ αυτών προαναγγέλλει καθοδικές αναθεωρήσεις των εκτιμήσεων για τα μεγέθη του ομίλου.

Τιτάν: Κάτω των προβλέψεων τα μεγέθη λένε οι ΑΧΕ
Στην αδύναμη πορεία των δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ αποδίδουν κατά κύριο λόγο οι χρηματιστηριακές στα πρωινά reports (27/7) τα χαμηλότερα των προσδοκιών αποτελέσματα α΄ εξαμήνου του Τιτάνα.

Επιπλέον μερίδα εξ αυτών προαναγγέλλει καθοδικές αναθεωρήσεις των εκτιμήσεων για τα μεγέθη του ομίλου.

Αναλυτικότερα η National Sec.-P&K χαρακτηρίζει κατώτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη του Τιτάνα τονίζοντας πως θα αναθεωρήσει χαμηλότερα τις προβλέψεις για την εταιρία, λαμβάνοντας υπόψη και τις εξελίξεις στις ΗΠΑ.

Στην υποχώρηση του δολαρίου έναντι του ευρώ αλλά και στην αδυναμία της αγοράς ακινήτων στις ΗΠΑ αποδίδει η Alpha Finance τα χαμηλότερα των προσδοκιών μεγέθη του Τιτάνα.

Ακόμα επισημαίνει ότι αν και τα νέα από το ”αλβανικό μέτωπο” με την ανέγερση του εργοστασίου είναι θετικά, δεν αρκούν ώστε να μεταβάλουν τη ”neutral” σύσταση για τη μετοχή της εταιρίας.

Η πορεία των δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ ήταν ιδιαίτερα αδύναμη, αναφέρει η Marfin – Egnatia επισημαίνοντας πως θα προχωρήσει σε αναθεωρήσεις των εκτιμήσεων για τα μεγέθη του Τιτάνα αλλά και για το risk profile της εταιρίας.

Ωστόσο τονίζει την ισχυρή αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας που παρουσίασε στην εγχώρια αγορά η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v