Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ.: Εγκρίσεις σε αυξήσεις κεφαλαίου - πρόστιμα

Το περιεχόμενο των ενημερωτικών δελτίων της Τράπεζας Πειραιώς και ΚΟΡΦΙΛ για αυξήσεις κεφαλαίου, αλλά και της J&P ΑΒΑΞ για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της ΑΘΗΝΑ, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Πρόστιμα.

Ε.Κ.: Εγκρίσεις σε αυξήσεις κεφαλαίου - πρόστιμα
Το περιεχόμενο των ενημερωτικών δελτίων της Τράπεζας Πειραιώς και ΚΟΡΦΙΛ για αυξήσεις κεφαλαίου, αλλά και της J&P ΑΒΑΞ για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της ΑΘΗΝΑ, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ”ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ” με δημόσια προσφορά και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

Επίσης, ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ”ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ” (πρώην ”Κλωστήρια Κορίνθου ΚΟΡ-ΦΙΛ ΑΕ”) με δημόσια προσφορά και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

Παράλληλα, ενέκρινε το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας ”J&P ΑΒΑΞ” για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της ”ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ”.

Επίσης, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την επιβολή προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στην εταιρία ”MARFIN FINANCIAL GROUP” για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 7 του Νόμου 3340 διότι προέβη σε διάδοση ανακριβών και παραπλανητικών πληροφοριών σχετικά με τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της ”ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ”, καθώς και την επιβολή προστίμου ύψους 10.000 ευρώ στην ”ΑΧΟΝ ΑΧΕ” για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας.

Τέλος, αποφάσισε:

* την απαγόρευση λειτουργίας της εταιρίας ”ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΑΕΛΔΕ” με έδρα την Κατερίνη κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 42 παρ. 1 και 2 του ν. 3371/2005.

* την έγκριση χρηματιστηριακών εκπροσώπων των εταιριών ”ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ”, ”ΑΧΟΝ ΑΧΕ” και ”GUARDIAN TRUST ΑΧΕΠΕΥ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v