Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Τι εκτιμούν για 6μηνο Proton & Eurocorp

Άνοδο 34,7% και 35,9% θα καταγράψουν τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου της Τράπεζας Πειραιώς εκτιμούν σε εκθέσεις τους (24/7) η Proton και η Εurocorp αντίστοιχα, χωρίς να μεταβάλουν τις τιμές-στόχους και τις συστάσεις.

Πειραιώς: Τι εκτιμούν για 6μηνο Proton & Eurocorp
Άνοδο 34,7% και 35,9% θα καταγράψουν τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου της Τράπεζας Πειραιώς εκτιμούν σε εκθέσεις τους (24/7) η Proton και η Εurocorp αντίστοιχα, χωρίς να μεταβάλουν τιμές-στόχους και τις συστάσεις.

Αναλυτικότερα, στα 351 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου της Τράπεζας Πειραιώς καταγράφοντας άνοδο 34,7%, προβλέπει η Proton, επαναδιατυπώνοντας την τιμή-στόχο των 33 ευρώ και τη σύσταση ”outperform”.

Εξάλλου, στα 354,3 εκατ. ευρώ με άνοδο 36% αναμένει ότι θα διαμορφωθούν τα κέρδη α’ εξαμήνου της Τράπεζας Πειραιώς η Eurocorp.

Για το β’ τρίμηνο η Eurocorp προβλέπει ότι τα καθαρά κέρδη της Πειραιώς θα φτάσουν στα 106,1 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώνει ότι η μετοχή της τράπεζας παραμένει ”υπό αναθεώρηση” εν αναμονή της ανακοίνωσης των επίσημων οικονομικών αποτελεσμάτων στις 30 Ιουλίου 2007.

Παράλληλα, η πρόσφατη αγορά της εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη υποδηλώνει τη διάθεση της Πειραιώς να επεκταθεί και στον κλάδο τραπεζικών ασφαλειών, με τα έσοδα να προβλέπεται ότι θα φτάσουν στα 2 εκατ. ευρώ έναντι 0,8 εκατ. στο α’ εξάμηνο του 2006.

Η μετοχή της τράπεζας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 23ης Ιουλίου στα 26,62 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v