Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Οι αναλυτές για το deal με Teledome

Την ενίσχυση της Intracom στον στίβο του τηλεπικοινωνιακού ανταγωνισμού σημαίνει η πρότασή της εταιρίας για την απόκτηση της Teledome, κατά τους αναλυτές, οι οποίοι εμφανίζονται θετικοί για το εγχείρημα. Τι σχολιάζουν οι HSBC, National Sec-P&K, Marfin, Proton.

Intracom: Οι αναλυτές για το deal με Teledome
Την ενίσχυση της Intracom στον στίβο του τηλεπικοινωνιακού ανταγωνισμού σημαίνει η πρότασή της εταιρίας για την απόκτηση της Teledome, κατά τους αναλυτές, οι οποίοι εμφανίζονται θετικοί για το εγχείρημα, χωρίς ωστόσο να σχολιάζουν σε βάθος τις λεπτομέρειες του deal.

Τόσο η απόκτηση της Teledome όσο και η συνεργασία της HOL με τη Vodafone Hellas αναμένεται να ενισχύσει τον ανταγωνισμό στην εγχώρια αγορά ευρυζωνικών δικτύων επισημαίνει η HSBC στο πρωινό της report.

Παρόμοιους συσχετισμούς κάνει και η P&K- National Sec αναφέροντας πως παράλληλα με την άλλη πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική, την Hellas On Line η Intracom σταδιακά ξεδιπλώνει μια τηλεπικοινωνιακή στρατηγική που εστιάζει στην αναπτυξιακή δυνατότητα της ευρυζωνικότητας με επενδυτικό σχέδιο 150 εκατ. ευρώ στα επόμενα τρία χρόνια και 250 εκατ. ευρώ στα επόμενα πέντε.

Για ενίσχυση των τηλεπικοινωνιακών δραστηριοτήτων της Intracom κάνει λόγο η Marfin ενώ η Proton υπολογίζει για την Teledome PER στο 17-22 και λόγο Αξίας Επιχείρησης προς EBITDA περί το 5.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v