Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Μείωση τιμής-υποβάθμιση από Alpha Finance

Στα 43,3 ευρώ ανά μετοχή, από 51,7 ευρώ προηγουμένως ”κόβει” την τιμή-στόχο για τον Τιτάνα η Alpha Finance,με ταυτόχρονη υποβάθμιση σε ”neutral” από ”outperform”. Τι προβλέπει η χρηματιστηριακή για τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου.

Τιτάν: Μείωση τιμής-υποβάθμιση από Alpha Finance
Στα 43,3 ευρώ ανά μετοχή, από 51,7 ευρώ προηγουμένως ”κόβει” την τιμή-στόχο για τον Τιτάνα η Alpha Finance, με έκθεσή της στις 20/7, στην οποία υποβαθμίζει παράλληλα την εταιρεία σε ”neutral” από ”outperform”.

Η υποβάθμιση αυτή γίνεται με αφορμή την προσωρινή διακοπή εξόρυξης που αποφασίστηκε σε ορισμένα τμήματα της νοτιοαναλικής περιοχής Lake Belt της Φλόριντα, έως ότου το Σώμα Μηχανικού του Στρατού ολοκληρώσει την απαιτούμενη Συμπληρωματική Εκθεση Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων, αποφάσισε ο δικαστής κ. W. Hoeveler στην Κομητεία του Miami-Dade της Φλόριντα.

Σημειώνεται ότι η συμπληρωματική έκθεση περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων (ΣΕΠΕ) προβλέπεται να εκδοθεί εντός των επομένων έξι μηνών.

Η χρηματιστηριακή, στην έκθεσή της, περιλαμβάνει επίσης προβλέψεις για τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου, τα οποία θα ανακοινωθούν στις 26 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, η Alpha Finance αναμένει αύξηση των καθαρών κερδών του Τιτάνα κατά 10% στα 85 εκατ. ευρώ, αύξηση των πωλήσεων κατά 7% στα 460 εκατ. ευρώ και EBITDA ενισχυμένα κατά 8% στα 147 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, πωλήσεις ύψους 443,4 εκατ. ευρώ (+3,2%) και καθαρά κέρδη 83,3 εκατ. ευρώ (+7,8%) προβλέπει η Proton Securities, (23/7), ότι θα ανακοινώσει για το β’ τρίμηνο η Τιτάν. Εκτιμά πως η απόφαση για το Lake Belt δεν επηρεάζει τα αποτελέσματα β’ τριμήνου, όμως βάζει σε κίνδυνο τις δραστηριότητες στην Φλόριντα για το υπόλοιπο του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v