Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Στα 7,4 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από UBS

Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο τα 7,4 ευρώ, από 7 ευρώ προηγουμένως, θέτει για τη μετοχή της MIG η UBS σε έκθεση (23/7) με τίτλο ”Starting off with some big moves”, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”neutral 1”.

MIG: Στα 7,4 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από UBS
Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο τα 7,4 ευρώ, από 7 ευρώ προηγουμένως, θέτει για τη μετοχή της Marfin Investment Group η UBS σε έκθεση (23/7) με τίτλο ”Starting off with some big moves”, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”neutral 1”.

O διεθνής οίκος τονίζει ότι η επένδυση στη Vivartia έχει νόημα και αναμένεται να καταγράψει εσωτερικό βαθμό αποδοτικότητας (IRR) της τάξης του 24% - 48% λαμβάνοντας υπόψη έναν δείκτη EV/EBITDA μεταξύ 9 και 11 για το 2009, στην περίπτωση που η ΜΙG αποφασίσει να αποεπενδυθεί από τη Vivartia.

Αν και η εγχώρια αγορά βρίσκεται σε υψηλά 7 ετών, δεδομένο που απαιτεί προσοχή στα σημεία ”εισόδου”, θεωρούμε ότι δημιουργείται ευκαιρία για τις οικογενειακές επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε ρευστοποιήσεις και κατά αυτόν τον τρόπο διευκολύνονται οι εξαγορές, προσθέτει η UBS.

Παράλληλα, ο διεθνής οίκος προβλέπει ότι η μερισματική απόδοση της MIG θα διαμορφωθεί στο 4,8% το 2007, στοιχείο που όπως αναφέρεται στηρίζει την αύξηση της τιμής-στόχου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v