Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lehman: Αναβαθμίζει ΜΟΗ - Νέα τιμή για ΕΛΠΕ

Σε ”overweight” από ”equalweight” αναβαθμίζει την Motor Oil η Lehman Brothers, σε έκθεσή της για τις πετρελαϊκές εταιρείες, διατηρώντας την τιμή στόχο των 23 ευρώ ανά μετοχή. Στη ίδια έκθεση, ο διεθνής οίκος αυξάνει την τιμή στόχο για τα Ελληνικά Πετρέλαια στα 12 ευρώ ανά μετοχή, από 11,70 ευρώ προηγουμένως, με διατήρηση της σύστασης σε ”underweight”.

Lehman: Αναβαθμίζει ΜΟΗ - Νέα τιμή για ΕΛΠΕ
Σε ”overweight” από ”equalweight” αναβαθμίζει την Motor Oil η Lehman Brothers, σε έκθεσή της με ημερομηνία 6/7 για τις πετρελαϊκές εταιρείες, διατηρώντας την τιμή στόχο των 23 ευρώ ανά μετοχή.

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής οίκος σημειώνει ότι η αναβάθμιση γίνεται προκειμένου να αντανακλάται η σχετική υπο-απόδοση της εταιρείας, κατά 16%, από τα μέσα Μαΐου. Τονίζει ότι το βασικό σημείο ”πώλησης” για την Motor Oil είναι ο υψηλός δείκτης μερισματικής απόδοση, που ανέρχεται στο 100% των κερδών του 2006.

Η μερισματική απόδοση για τον όμιλο, στο 5,9%, είναι και η υψηλότερη στον κλάδο, τονίζει η Lehman Brothers.

Στη ίδια έκθεση, ο διεθνής οίκος αυξάνει την τιμή στόχο για τα Ελληνικά Πετρέλαια στα 12 ευρώ ανά μετοχή, από 11,70 ευρώ προηγουμένως, με διατήρηση της σύστασης σε ”underweight”.

Η μετοχή της Motor Oil ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 5ης Ιουλίου στα 19,98 ευρώ, ενώ των ΕΛΠΕ στα 12 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v