Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Degiro: «Stop» στη μόχλευση για τις ελληνικές μετοχές

Η έκβαση του αποτελέσματος της παρούσας πολιτικής και οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα είναι απρόβλεπτη, τονίζει η Degiro. Οι υπηρεσίες θεματοφυλακής δεν επηρεάζονται αρνητικά, συμπληρώνει.

Degiro: «Stop» στη μόχλευση για τις ελληνικές μετοχές

Η DEGIRO σταματά να προσφέρει μόχλευση για τις ελληνικές μετοχές, όπως και δανεισμό ελληνικών μετοχών.

Η εταιρία τονίζει σε σχετική ανακοίνωση προς τους επενδυτές ότι όλοι οι κίνδυνοι που απορρέουν από τις επενδύσεις σε ελληνικές μετοχές επωμίζονται από τους ίδιους.

Σύμφωνα με την εταιρία, η έκβαση του αποτελέσματος της παρούσας πολιτικής και οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα είναι απρόβλεπτη.

Συνεπώς, η DEGIRO δεν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει μόχλευση για τις Ελληνικές μετοχές. Επίσης, σταματάει και τον δανεισμό Ελληνικών μετοχών. Επομένως, όλες οι Ελληνικές μετοχές θα ανήκουν πλέον στην κατηγορία D.

H DEGIRO κατανοεί ότι τα μέτρα αυτά περιορίζουν τις υπηρεσίες της αναφορικά με τις Ελληνικές μετοχές. Όμως, καθίστανται απαραίτητα για να περιορίσουν τον κίνδυνο και την έκθεση της DEGIRO, των συνεργαζόμενων μερών και όλων των πελατών της από την παρούσα πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Η εταιρία παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα ενημερώνει τους πελάτες της όποτε είναι απαραίτητο, τονίζει στην ανακοίνωση.

Οι υπηρεσίες θεματοφυλακής, π.χ. η διατήρηση μη Ελληνικών μετοχών, δεν επηρεάζονται αρνητικά από την κατάσταση στην Ελλάδα, καταλήγει η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v