Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Θετικές βραχυπρόθεσμες προοπτικές λέει η UBS

Θετικές παραμένουν οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές του ΟΤΕ, επισημαίνει η UBS σε σχετική έκθεση (29/6) εκτιμώντας ότι η διοίκηση του Οργανισμού διαθέτει επιλογές (options) και θα ασκήσει ανάλογη στρατηγική ώστε να μεγιστοποιήσει την αξία. Η UBS διατηρεί την τιμή-στόχο των 26,5 ευρώ και τη σύσταση ”buy 2”.

ΟΤΕ: Θετικές βραχυπρόθεσμες προοπτικές λέει η UBS
Θετικές παραμένουν οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές του ΟΤΕ, επισημαίνει η UBS σε σχετική έκθεση (29/6) εκτιμώντας ότι η διοίκηση του Οργανισμού διαθέτει επιλογές (options) και θα ασκήσει ανάλογη στρατηγική ώστε να μεγιστοποιήσει την αξία.

Στελέχη του διεθνούς οίκου είχαν συνάντηση με τους κ. Αϊβάζη (COO του ΟΤΕ) και Φωτιάδη (CFO της Cosmote) επισημαίνοντας ότι η διοίκηση του ΟΤΕ ”γνωρίζει” τις δυνατότητες επαναμόχλευσης και σκοπεύει να τη ”δρομολογήσει”.

Όπως αναφέρει, η εξαγορά μειοψηφιών είναι μια επιλογή που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση στα κόστη, όπως επίσης και η αγορά του 10% των ιδίων μετοχών.

Σημειώνεται ότι τα στελέχη της UBS είχαν συνάντηση με την ΕΕΤΤ αλλά και με τον CEO της Forthnet.

Η UBS διατηρεί την τιμή-στόχο των 26,5 ευρώ και τη σύσταση ”buy 2”, ενώ η μετοχή του Οργανισμού ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 28ης Ιουνίου στα 22,8 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v