Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Αύξηση τιμής-στόχου από HSBC στα 9,4 ευρώ

Στα 9,4 από 8,3 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Marfin Popular Bank η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 29 Ιουνίου, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”neutral”. Ο οίκος προχωρά σε σημαντική αύξηση των εκτιμήσεών του για τα κέρδη ανά μετοχή στα έτη 2007, 2008 και 2009 κατά 32%, 20% και 24%.

MPB: Αύξηση τιμής-στόχου από HSBC στα 9,4 ευρώ
Στα 9,4 από 8,3 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Marfin Popular Bank η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 29 Ιουνίου, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”neutral”.

Ο οίκος προχωρά σε σημαντική αύξηση των εκτιμήσεών του για τα κέρδη ανά μετοχή στα έτη 2007, 2008 και 2009 κατά 32%, 20% και 24%, αφού περιλαμβάνει και έσοδα που σχετίζονται με την MIG καθώς και αναβαθμίσεις στις εκτιμήσεις για καθαρά έσοδα από τόκους, λόγω κυρίως της ανάκαμψης των τάσεων στην ποιότητα ενεργητικού αλλά και της ανάκαμψης των δανείων στην Κύπρο.

Συνολικά, ο οίκος εκτιμά ότι το μεγαλύτερο μέρος των προοπτικών ανάπτυξης, των κερδών και των κινδύνων της Marfin έχει ήδη προεξοφληθεί.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η αύξηση κεφαλαίου της MIG αναμένεται να είναι ολοκληρωμένη έως το τέλος Ιουλίου, ενώ σύμφωνα με τη διοίκηση υπάρχει ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v