Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Follie: Αναβάθμιση τιμής στόχου από HSBC

Στα 29,5 από 26 ευρώ αναθεωρεί ανοδικά την τιμή στόχο για τη μετοχή της Folli Follie η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Ιουνίου, ενώ η σύσταση παραμένει underweight. Η μετοχή της εταιρίας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 26ης Ιουνίου στα 31 ευρώ.

Follie: Αναβάθμιση τιμής στόχου από HSBC
Στα 29,5 από 26 ευρώ αναθεωρεί ανοδικά την τιμή στόχο για τη μετοχή της Folli Follie η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Ιουνίου, ενώ η σύσταση παραμένει underweight. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετοχή της εταιρίας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 26ης Ιουνίου στα 31 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή κάνει λόγο για επιτάχυνση των πωλήσεων και για ανάκαμψη των περιθωρίων, αν και επισημαίνει το ρίσκο της εκτέλεσης και αυτό που αποκαλεί ”στρατηγικές ανησυχίες”.

Η ανεπαρκής διαφάνεια εκ μέρους της εταιρίας και η αδυναμία να εμφανιστούν αποτελέσματα αντίστοιχα των προσδοκιών, λέει η HSBC θα εξακολουθήσουν να αποτελούν εμπόδιο στην επίδοση της μετοχής.

Η χρηματιστηριακή δεν φαίνεται να συμφωνεί με την απόκτηση των ΚΑΕ, αφού όπως επισημαίνει, βλάπτει το συνολικό προφίλ ανάπτυξης του ομίλου, χαμηλώνει το επίπεδο της λιανικής και δημιουργεί στρατηγικά ερωτήματα.

Τώρα, η Folli Follie έχει δεσμεύσει ένα μεγάλο μέρος του κεφαλαίου της στα ΚΑΕ αντί για τις βασικές της δραστηριότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v