Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Πως είδε η Deutsche Bank το guidance

Εντός των εκτιμήσεών της, σε γενικές γραμμές, θεωρεί το guidance της Φουρλής για την χρήση του 2007 η Deutsche Bank, με έκθεσή της στις 22/6, στην οποία διατηρεί την τιμή στόχο των 22,10 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση ”buy”. Ο διεθνής οίκος θεωρεί οτι η Φουρλής παραμένει μεταξύ των εισηγμένων στο ΧΑ μετοχών με την μεγαλύτερη ”ορατότητα” όσον αφορά την μακροπρόθεσμη ανάπτυξή τους.

Φουρλής: Πως είδε η Deutsche Bank το guidance
Εντός των εκτιμήσεών της, σε γενικές γραμμές, θεωρεί το guidance της Φουρλής για την χρήση του 2007 η Deutsche Bank, με έκθεσή της στις 22/6, στην οποία διατηρεί την τιμή στόχο των 22,10 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση ”buy”.

Αναλυτικότερα, ο όμιλος Φουρλή γνωστοποίησε τις εκτιμήσεις του για την χρήση του 2007, προβλέποντας κέρδη προ φόρων ύψους 50 εκατ. ευρώ και πωλήσεις ύψους 600 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών προ φόρων 52 εκατ. ευρώ και πωλήσεων 596 εκατ. ευρώ που εκτιμά η Deutsche Bank.

Παρά την διαφορά περίπου 4% μεταξύ των δυο εκτιμήσεων, ο διεθνής οίκος θεωρεί ότι η εταιρεία βρίσκεται σε έναν καλό κύκλο ανοδικού momentum των κερδών της, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την αύξηση των πωλήσεων και την αποτελεσματική διαχείριση του κόστους σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται, και ιδιαίτερα στα ΙΚΕΑ.

Η Deutsche Bank σημειώνει ότι αν και οι ειδήσεις δεν επηρεάζουν τις προβλέψεις της, η ροή των εξελίξεων παραμένει θετική, στηρίζοντας μια ανοδική τάση της μετοχής του Φουρλή. Ο διεθνής οίκος τονίζει πως εμμένει στη θέση του ότι η Φουρλής παραμένει μεταξύ των εισηγμένων στο ΧΑ μετοχών με την μεγαλύτερη ”ορατότητα” όσον αφορά την μακροπρόθεσμη ανάπτυξή τους.

Σημειώνεται ότι η μετοχή της Φουρλής ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 25ης Ιουνίου στα 21,94 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v