Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκριση για εισαγωγή νέων μετοχών από Χ.Α.

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών των εταιριών Τράπεζα Αττικής, Imako, Τράπεζα Κύπρου, United Textiles και S&B, ενέκρινε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Εγκριση για εισαγωγή νέων μετοχών από Χ.Α.
Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών των εταιριών Τράπεζα Αττικής, Imako, Τράπεζα Κύπρου, United Textiles και S&B, ενέκρινε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Αναλυτικότερα, το Χρηματιστήριο Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

* των 49.546.746 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Τράπεζα Αττικής”, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών, ορίστηκε η 27η Ιουνίου 2007.

* των 2.780.750 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Imako”, ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 1,08, που προέκυψαν από reverse split μετοχών, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 8.342.250 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 28η Ιουνίου 2007. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 5η Ιουλίου 2007.

* των 753.177 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Τράπεζα Κύπρου” που προέκυψαν από την άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από το προσωπικό της τράπεζας και άλλων εταιριών του συγκροτήματος. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών, ορίστηκε η 4η Ιουλίου 2007.

* των 40.345.400 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, της εταιρίας ”United Textiles”που προέκυψαν από μετατροπή 1.310 ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών, ορίστηκε η 28η Ιουνίου 2007.

* των 59.660 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”S&B Βιομηχανικά Ορυκτά” που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση μη διατεθέντων κερδών και με διανομή δωρεάν μετοχών σε στελέχη της εταιρίας. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίστηκε η 28η Ιουνίου 2007.

Επίσης το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώθηκε για:

* την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΕΧΑΕ” από ευρώ 1,75 σε ευρώ 1,25 και αναλογική επιστροφή του ποσού ευρώ 0,50 ανά μετοχή, με καταβολή μετρητών στους μετόχους της. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με την νέα ονομαστική αξία ευρώ 1,25 ανά μετοχή και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος απόληψης της επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 2α Ιουλίου 2007.

* την αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας της εταιρίας ”Κλωστήρια Κορίνθου” σε ”ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και του διακριτικού της τίτλου από ”Α.Ε.Β.Ε. ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ” σε ”ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ Α.Ε.”,. η οποία ισχύει από την 28η Ιουνίου 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v