Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση δύο εταιρειών στο ΧΑ

Μεταβολή στη μετοχική σύνθεση δύο εταιρειών περιλαμβάνει η λίστα του χρηματιστηρίου με ημερομηνία 20 Απριλίου 2015.

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση δύο εταιρειών στο ΧΑ

Η νέα λίστα του Χρηματιστηρίου Αθηνών με ημερομηνία 20 Απριλίου 2015, περιλαμβάνει αλλαγή στη μετοχική σύνθεση δύο εισηγμένων εταιρειών.

Ειδικότερα, στην Τεχνική Ολυμπιακή, η συμμετοχή του Γεώργιου Στέγγου αυξήθηκε στο 13,6% από 10,35%, προηγουμένως. Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2015.

Παράλληλα, η συμμετοχή του Χούμπαυλη Χρήστου στη Δομική Κρήτης μηδενίστηκε στις 16/4 ενώ το ποσοστό της Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΑΕ ανήλθε στο 9,98% στις 17/4.

***Η αναλυτική λίστα του ΧΑ με τις μετοχικές αλλαγές, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό Υλικό».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v