Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΜΠ:Τι βλέπει η τεχνική ανάλυση για Intralot, ΔΕΗ

Την ανοδική εκτόνωση της μεσοπρόθεσμης συσσώρευσης τιμών με ελάχιστο ανοδικό στόχο τα 26,2 ευρώ για τη μετοχή της Intralot και μια αξιόλογη διορθωτική κίνηση πριν τη διάσπαση των 22,5 ευρώ από τη μετοχή της ΔΕΗ βλέπει η τεχνική ανάλυση της Εμπορικής Τράπεζας. Σε 12μηνη βάση, η ισχυρότερη αντίσταση για τη μετοχή της Intralot εντοπίζεται στην περιοχή των 30 ευρώ.

ΕΜΠ:Τι βλέπει η τεχνική ανάλυση για Intralot, ΔΕΗ
Την ανοδική εκτόνωση της μεσοπρόθεσμης συσσώρευσης τιμών για τη μετοχή της Intralot και μια αξιόλογη διορθωτική κίνηση στη μετοχή της ΔΕΗ βλέπει η τεχνική ανάλυση της Εμπορικής.

Ειδικότερα για τη μετοχή της Intralot, το τμήμα τεχνικής ανάλυσης της Εμπορικής θεωρεί σαν πιθανότερο σενάριο την ανοδική εκτόνωση της μεσοπρόθεσμης συσσώρευσης τιμών, με ελάχιστο ανοδικό στόχο τα 26,2 ευρώ.

Προϋπόθεση για το ανωτέρω σενάριο είναι η διάσπαση των 24 ευρώ από τη μετοχή με παράλληλη αύξηση των συναλλαγών.

Σε 12μηνη βάση, η ισχυρότερη αντίσταση εντοπίζεται στην περιοχή των 30 ευρώ. Οι βραχυπρόθεσμες αντιστάσεις βρίσκονται στα 24, 24,7 και 25,2 ευρώ, με στηρίξεις στα 23,1, 22,6 και 22,14 ευρώ ενώ δίνει ”stop loss” στα 22,6 ευρώ.

Για τη μετοχή της ΔΕΗ, η Εμπορική θεωρεί ότι η περιοχή αντίστασης των 22,5 ευρώ είναι αρκετά ισχυρή ώστε να διασπασθεί ανοδικά χωρίς να σημειωθεί -τουλάχιστον- μια αξιόλογη διορθωτική κίνηση.

Οι όγκοι συναλλαγών στη φάση ανόδου από τα 21 ευρώ στα 22,5 ευρώ δεν ήταν τόσο ισχυροί ώστε να δικαιολογούν υπέρβαση των 22,5 ευρώ.

Οι στηρίξεις για τη μετοχή της ΔΕΗ βρίσκονται στα 21, 19,5 και 18,5 ευρώ, με αντιστάσεις στα 22,5, 23,1 και 24 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v