Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νηρεύς: Δίκαιη τιμή τα 5,8 ευρώ λέει η EFG Sec.

Διατήρηση της σύστασης ”outperform” και δίκαιη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Νηρεύς τα 5,80 ευρώ θέτει η Eurobank Securities. Η θετική πορεία των πωλήσεων αλλά και η διαμόρφωση του EBITDA εντός των προβλέψεων αποτελούν παράγοντες στήριξης για τη μετοχή της εταιρία, ενώ η πλήρης ενσωμάτωση της Marin Farms θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τη Νηρεύς.

Νηρεύς: Δίκαιη τιμή τα 5,8 ευρώ λέει η EFG Sec.
Διατήρηση της σύστασης ”outperform” και δίκαιη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Νηρεύς τα 5,80 ευρώ θέτει η Eurobank Securities σε έκθεση με ημερομηνία 19 Ιουνίου.

Η θετική πορεία των πωλήσεων αλλά και η διαμόρφωση του EBITDA εντός των προβλέψεων αποτελούν παράγοντες στήριξης για τη μετοχή της εταιρίας. Παράλληλα, όπως υπογραμμίζει η Eurobank Securities, η πλήρης ενσωμάτωση της Marin Farms θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τη Νηρεύς, με αποτέλεσμα η χρηματιστηριακή να προχωρά σε αναβάθμιση της πρόβλεψής της τόσο για τον κύκλο εργασιών όσο και για τα EBITDA του 2007.

Πλέον εκτιμά ότι ο κύκλος εργασιών θα διαμορφωθεί στα 242,1 εκατ. ευρώ, ήτοι κατά 5,6% υψηλότερα από την προηγούμενη πρόβλεψη και 50% υψηλότερα από το 2006. Τα EBITDA τοποθετούνται στα 43,7 εκατ. ευρώ, ήτοι κατά 5,9% υψηλότερα από την προηγούμενη πρόβλεψη της EFG Sec., που αντιστοιχεί σε ανάπτυξη 55,9% σε ετήσια βάση.

Τα καθαρά κέρδη αναμένεται να αγγίξουν τα 15,4 εκατ. ευρώ, 2,7% υψηλότερα από την προηγούμενη πρόβλεψη της χρηματιστηριακής και 70,2% υψηλότερα από τα αντίστοιχα του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v