Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Αναβαθμίζει σε ”buy” τις ΓΕΚ και Άβαξ

Nέες υψηλότερες τιμές-στόχους θέτει για τη μετοχή της ΓΕΚ και της J&P Άβαξ η Marfin-Egnatia σε ξεχωριστές εκθέσεις (18/6), αναβαθμίζοντας παράλληλα τις συστάσεις. Αμετάβλητη η τιμή-στόχος και η σύσταση για την ΤΕΡΝΑ.

Marfin: Αναβαθμίζει σε ”buy” τις ΓΕΚ και Άβαξ
Nέες υψηλότερες τιμές-στόχους θέτει για τη μετοχή της ΓΕΚ και της J&P Άβαξ η Marfin-Egnatia σε ξεχωριστές εκθέσεις (18/6), αναβαθμίζοντας παράλληλα τις συστάσεις σε ”buy”.

Πιο συγκεκριμένα, νέα υψηλότερη τιμή-στόχο τα 15,2 ευρώ, από 13,2 ευρώ πριν, θέτει για τη μετοχή της ΓΕΚ το 2008 η χρηματιστηριακή, αναβαθμίζοντας τη σύσταση σε ”buy” από ”accumulate”. Παράλληλα, ενισχύει στα 15,8 ευρώ την αποτίμηση της εισηγμένης για το 2009.

H αναθεώρηση σχετίζεται με τις νέες υψηλότερες προβλέψεις κατά 7% για τα EBITDA και κατά 20% για κέρδη της ΓΕΚ λόγω υψηλότερων προσδοκιών από το κομμάτι του real estate.

Σε ό,τι αφορά την ΤΕΡΝΑ, διατηρεί την τιμή-στόχο των 14,4 ευρώ για το 2008 και των 16 ευρώ για το 2009, ενώ επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”accumulate”.

Στα 9,5 ευρώ, από 8,6 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της J&P Άβαξ η Marfin-Egnatia και αναβαθμίζει τη σύσταση σε ”buy” από ”accumulate”.

Η χρηματιστηριακή μετά τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της εταιρίας προχωρά σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα έσοδα από κοινοπραξίες.

Σε ό,τι αφορά το deal με την Αθηνά, επισημαίνει ότι πραγματοποιήθηκε σε μια λογική τιμή και μέσω αυτού θα ενισχυθεί το μερίδιο της εταιρίας στα έργα παραχώρησης.

Η μετοχή της J&P Άβαξ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 15ης Ιουνίου στα 8,12 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v