Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέχεια ανόδου λόγω αποτιμήσεων βλέπουν οι ΑΧΕ

Διάρκεια και σήμερα εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα έχει η τάση της Παρασκευής, όταν η Σοφοκλέους ωθήθηκε υψηλότερα έχοντας προηγουμένωνς υποαποδώσει σε σχέση με τις αγορές του εξωτερικού. Κέρδη με το βλέμμα στο εξωτερικό το επικρατέστερο σενάριο.

Συνέχεια ανόδου λόγω αποτιμήσεων βλέπουν οι ΑΧΕ
Διάρκεια και σήμερα εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα έχει η τάση της Παρασκευής, όταν η Σοφοκλέους ωθήθηκε υψηλότερα έχοντας προηγουμένωνς υποαποδώσει σε σχέση με τις αγορές του εξωτερικού.

Οι περισσότεροι από αυτούς προβλέπουν άνοδο σε συνάρτηση και με το ανοδικό κλείσιμο των Ασιατικών αγορών, αλλά και με το διαφαινόμενο θετικό άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών.

Τι εκτιμάται για σήμερα: Συνέχιση του θετικού κλίματος της Παρασκευής ετιμά για σήμερα η Marfin Egnatia. Αντίστοιχη είναι η θέση της Proton η οποία εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα συνεχίσει προς υψηλότερα επίπεδα λόγω της υπόαποδοσής της.

Θετική αναμένει τη συνεδρίαση και η Alpha Finance, προβλέποντας ότι η αγορά θα έχει το βλέμμα στις διεθνείς αγορές, ενώ και η EFG Eurobank Sec θεωρεί πιθανή την παραμονή σε θετικό έδαφος, με την τάση να έρχεται από το εξωτερικό.

Τι έγινε την Παρασκευή: Η αγορά έκλεισε 0,85% μετά την ανακοίνωση των στοιχείων στην Αμερική, με την ημερήσια αξία συναλλαγών χαμηλότερα από τον μέσο όρο του έτους στα 359 εκ. ευρώ, ωστόσο υποαπέδωσε σε σχέση με τις ισχυρές ευρωπαϊκές και αναδυόμενες αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v