Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Follie: Ταχύτερα βήματα για ΗΠΑ θέλει η HSBC

Ανεπαρκείς βρήκε η HSBC τις πληροφορίες που έδωσε κατά τη χθεσινή Γ.Σ. η Folli Follie αναφορικά με τη δραστηριοποίησή της στις ΗΠΑ και τις καθυστερήσεις που εμφανίζει το εγχείρημα. Ποια οφέλη και ποια ρίσκα εντοπίζει στο υπερατλαντικό ταξίδι.

Follie: Ταχύτερα βήματα για ΗΠΑ θέλει η HSBC
Για ”αποτυχία” της Folli Follie να παρουσιάσει ένα λεπτομερές business plan για την επέκταση στις ΗΠΑ κάνει λόγο η HSBC στο πρωινό της report, αναφερόμενη στα όσα ειπώθηκαν κατά τη χθεσινή Γ.Σ. της εισηγμένης εταιρίας.

Η Folli Follie, επισημαίνει η HSBC, ακόμη σκέφτεται τα οφέλη μιας αυτόνομης παρουσίας στις ΗΠΑ, παρά τη σύντηξη joint venture με συνεταίρο.

Η χρηματιστηριακή επαναλαμβάνει πως η αγορά των ΗΠΑ δεν είναι μόνο το κλειδί για να μετεξελιχθεί η Folli Follie σε πραγματικά παγκόσμια εταιρία, αλλά παρουσιάζει αξιόλογες ευκαιρίες αφού στον τομέα των αγαθών πολυτελείας είναι μια υπανάπτυκτη και άρα πολλά υποσχόμενη αγορά.

Έτσι, συνεχίζει η HSBC, η ουσιώδης είσοδος στην αγορά αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική πρόκληση και να ”ζορίσει” τις πηγές ρευστού της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v