Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius:Ενισχύεται το σενάριο ανόδου για τράπεζες

Θετικά θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε, σύμφωνα με τη διαγραμματική ανάλυση, την επαφή, που πραγματοποίησε κατά τη χθεσινή ημέρα ο Τραπεζικός Δείκτης, με τη γραμμή, που ενώνει τους τοπικούς πυθμένες A και R, η οποία και διαμορφώνει τη μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, επισημαίνει η Fortius σε τεχνική ανάλυση.

Fortius:Ενισχύεται το σενάριο ανόδου για τράπεζες
Θετικά θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε, σύμφωνα με τη διαγραμματική ανάλυση, την επαφή, που πραγματοποίησε κατά τη χθεσινή ημέρα ο Τραπεζικός Δείκτης, με τη γραμμή, που ενώνει τους τοπικούς πυθμένες A και R, η οποία και διαμορφώνει τη μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, επισημαίνει η Fortius σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 14 Ιούνιου.

Η αποτύπωση μάλιστα του ημερήσιου candlestick στο chart τιμών με τη μεγάλη κάτω σκιά ενδυναμώνει περισσότερο το σενάριο μιας πιθανής ανακλαστική ανοδικής κίνησης κατά τη σημερινή συνεδρίαση, καθώς το έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον, που εκδηλώθηκε με την επαφή της γραμμής AR στις 6862 μονάδες θα δώσει την απαραίτητη μετέπειτα ”δύναμη” στο δείκτη για μια ώθηση προς τη ζώνη αντίστασης των 7018 με 7027 μονάδων.

Τέλος η υπερπουλημένη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο γνωστός ταλαντωτής Relative Strength Index (RSI) μας δίνει την αφορμή για την πραγματοποίηση του προαναφερόμενου θετικού σεναρίου.

Σημειώνεται ότι με μικρές απώλειες της τάξεως του 0,42% (ενδοσυνεδριακά έως και -1,2%), στις 6914,71 μονάδες, έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση ο Τραπεζικός Δείκτης πραγματοποιώντας σε 8380 πράξεις αξία συναλλαγών 163,62 εκατ. ευρώ, ενώ το εύρος διακύμανσης διαμορφώθηκε στις 83,45 μονάδες (6943,55 με 6860,1 μονάδες).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v