Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vivartia: Αύξηση τιμής και νέα σύσταση από Marfin

Στα 19 ευρώ ανά μετοχή, από 17,30 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει η Marfin-Egnatia την τιμή-στόχο για τη Vivartia, αναβαθμίζοντας τη σύστασή σε ”accumulate” από ”hold”. Προχωρά παράλληλα σε αύξηση των εκτιμήσεών της για τη χρήση του 2007, κατά 4% σε επίπεδο κύκλου εργασιών, κατά 3% σε επίπεδο EBITDA και κατά 2% σε επίπεδο οργανικής κερδοφορίας.

Vivartia: Αύξηση τιμής και νέα σύσταση από Marfin
Στα 19 ευρώ ανά μετοχή, από 17,30 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει με έκθεσή της στις 12/6 η Marfin-Egnatia την τιμή-στόχο για τη Vivartia, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύστασή της σε ”accumulate” από ”hold”.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, στη νέα τιμή-στόχο περιλαμβάνεται και το ειδικό μέρισμα ύψους 1 ευρώ, ενώ μετά την αποκοπή του μερίσματος, στις 25 Ιουνίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή της τιμής στα 18 ευρώ.

Αναφερόμενη στα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το α’ τρίμηνο η Vivartia, η Marfin-Egnatia δηλώνει ότι τα μεγέθη που δημοσιοποιήθηκαν οδήγησαν τη χρηματιστηριακή σε αύξηση των εκτιμήσεών της κατά 4% σε επίπεδο κύκλου εργασιών, κατά 3% σε επίπεδο EBITDA και κατά 2% σε επίπεδο οργανικής κερδοφορίας, για τη χρήση του 2007.

Στις εκτιμήσεις αυτές, σημειώνει η χρηματιστηριακή, δεν περιλαμβάνονται οι επιπτώσεις από την ενδεχόμενη επιβολή ποινής από την Εθνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, σε σχέση με την υπόθεση του ”καρτέλ” γάλακτος.

Η μετοχή της Vivartia ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 12ης Ιουνίου στα 17,02 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v