Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρινιωτάκης: ”Φαντασίες οι αποστολές μηνυμάτων”

Απόσταση από την πολιτική εμπλοκή του θέματος των ομολόγων επιχειρεί να πάρει ο κ. Θ. Πρινιωτάκης της Ακρόπολις, με αφορμή την κλήση του στην Επιτροπή της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν ”κρυμμένα μηνύματα” στις τοποθετήσεις του.

Πρινιωτάκης: ”Φαντασίες οι αποστολές μηνυμάτων”
Απόσταση από την πολιτική εμπλοκή του θέματος των ομολόγων επιχειρεί να πάρει ο κ. Θ. Πρινιωτάκης της Ακρόπολις, με αφορμή την κλήση του στην Επιτροπή της Βουλής.

”Δεν αντιλαμβάνομαι την εμμονή ορισμένων δημοσιογράφων οι οποίοι ανακαλύπτουν... στις εκάστοτε τοποθετήσεις μου πρόθεση αποστολής ”μηνυμάτων” προς κάθε κατεύθυνση!!!”, αναφέρει ο κ. Πρινιωτάκης.

Όπως επισημαίνει, ”επιθυμώ να δηλώσω για άλλη μια φορά: Η υπεράσπισή μου στηρίζεται αποκλειστικά σε οικονομικοτεχνικά και νομικά δεδομένα, θα αποτυπωθεί δε με πληρότητα, μετά την ολοκληρωμένη συγκέντρωση του αποδεικτικού υλικού”.

”Η εκ μέρους μου αποστολή ’μηνυμάτων’ βρίσκεται μόνο στη φαντασία και την προσδοκία ορισμένων, που επενδύουν στην πολιτική αξιοποίηση και εκμετάλλευση της υποθέσεως”, καταλήγει ο κ. Πρινιωτάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v