Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: ”Κρίσιμα” τα 21 ευρώ λέει η Fortius

Από διαγραμματικής απόψεως η διατήρηση της μετοχής της ΔΕΗ πάνω από την περιοχή των 21 ευρώ, για τις επόμενες τρεις συνεδριάσεις, με ταυτόχρονη αύξηση του όγκου των συναλλαγών θα δημιουργήσει τις βάσεις για τη πραγματοποίηση μίας νέας έντονης ανοδικής κίνησης προς το επόμενο σημείο αντίστασης των 22,3 ευρώ (κορυφή Q), βάζοντας όμως ως στόχο τα 24 ευρώ τα υψηλά δηλ. του Φεβρουαρίου του 2005.

ΔΕΗ: ”Κρίσιμα” τα 21 ευρώ λέει η Fortius
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει τους τελευταίους δύο μήνες η μετοχή της ΔΕΗ, καθώς έχει πραγματοποιήσει έντονη -για τη διαγραμματική ”φυσιογνωμία” της- ανοδική κίνηση από τον πυθμένα S (17,26 ευρώ) προς την άνω λωρίδα των Bollinger Bands, επισημαίνει η Fortius σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 12 Ιουνίου.

Μάλιστα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή διέσπασε ανοδικά και την ισχυρή αντίσταση των 21 ευρώ κλείνοντας με κέρδος της τάξεως του 3,18%, στα 21,44 ευρώ, με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται σε 586 πράξεις στα 354 χιλ. τεμάχια.

Από διαγραμματικής απόψεως η διατήρηση της μετοχής πάνω από την περιοχή των 21 ευρώ, για τις επόμενες τρεις συνεδριάσεις, με ταυτόχρονη αύξηση του όγκου των συναλλαγών θα δημιουργήσει τις βάσεις για τη πραγματοποίηση μίας νέας έντονης ανοδικής κίνησης προς το επόμενο σημείο αντίστασης των 22,3 ευρώ (κορυφή Q), βάζοντας όμως ως στόχο τα 24 ευρώ τα υψηλά δηλ. του Φεβρουαρίου του 2005.

Τέλος με θετικές ενδείξειςαρχίζουν να επανέρχονται οι περισσότεροι ταλαντωτές μετά τη βραχυχρόνια διόρθωση των τελευταίων ημερών από τα 21 προς τα 20 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v