Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Νέα τιμή στα 32,4 ευρώ από Goldman Sachs

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 32,41 ευρώ από 31,98 ευρώ δίνει η Goldman Sachs, ενώ διατηρεί ”ουδέτερη” σύσταση μετά και τα αποτελέσματα α’ τριμήνου, όπως επισημαίνει σε έκθεσή της με ημερομηνία 8 Ιουνίου. Ο οίκος τονίζει ότι και το β’ τρίμηνο έχει ξεκινήσει θετικά για την ελληνική εταιρία.

ΟΠΑΠ: Νέα τιμή στα 32,4 ευρώ από Goldman Sachs
Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 32,41 ευρώ από 31,98 ευρώ δίνει η Goldman Sachs, ενώ διατηρεί ”ουδέτερη” σύσταση μετά και τα αποτελέσματα α’ τριμήνου, όπως επισημαίνει σε έκθεσή της με ημερομηνία 8 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει ο διεθνής οίκος, τα αποτελέσματα α’ τριμήνου του ΟΠΑΠ ήταν ιδιαίτερα ισχυρά, λόγω καλύτερων του αναμενομένου εσόδων από το ΚΙΝΟ, ενώ καλή ήταν και η τροχιά του Πάμε Στοίχημα.

Η Goldman Sachs τονίζει ότι και το β’ τρίμηνο έχει ξεκινήσει θετικά για το Πάμε Στοίχημα, λόγω του τελικού του Champions League αλλά και του Final Four στο μπάσκετ.

Μετά τα καλύτερα του αναμενομένου έσοδα από τα δύο παιχνίδια στο α’ τρίμηνο, η Goldman Sachs εκτιμά πλέον ΕΒΙΤDA 845 και 966 εκατ. ευρώ για το 2007 και το 2008, αναπροσαρμόζοντας ανάλογα την τιμή-στόχο στα 32,41 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v