Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Αύξηση τιμής στα 25,5 ευρώ από HSBC

Στα 25,5 ευρώ από 17,1 ευρώ προηγουμένως αυξάνει η HSBC την τιμή-στόχο για τη μετοχή του Φουρλή διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”, χαρακτηρίζοντας τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου ”εντυπωσιακά” και αυξάνοντας τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας το 2007 και το 2008.

Fourlis: Αύξηση τιμής στα 25,5 ευρώ από HSBC
Στα 25,5 ευρώ από 17,1 ευρώ προηγουμένως αυξάνει η HSBC την τιμή-στόχο για τη μετοχή του Φουρλή διατηρώντας τη σύσταση ”overweight” (8 Ιουνίου 2007), χαρακτηρίζοντας τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου ”εντυπωσιακά” και αυξάνοντας τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας το 2007 και το 2008 κατά 22% και 10% αντίστοιχα.

Η χρηματιστηριακή επαναλαμβάνει την εκτίμησή της ότι όσον αφορά στα IKEA ”τα καλύτερα δεν έχουν ακόμη έρθει”. Κατά την HSBC το καλύτερο χαρτί της Fourlis είναι η αποκλειστική και μακροπρόθεσμη συμφωνία franchise με την IKEA που περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Κατά την HSBC οι βραχυχρόνιοι πολλαπλασιαστές δεν επαρκούν για να αποτυπώσουν τη δυναμική επέκταση του franchise των IKEA, η οποία μπορεί να υποστηρίξει διαρκή άνοδο της κερδοφορίας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v