Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Στις 4.802 μον. η πρώτη άμυνα του Γ.Δ.

Στις 4.802 μονάδες εντοπίζει η Fortius Finance το πρώτο σημαντικό σημείο αντίστασης για τον Γ.Δ., ο οποίος ”έχει δεχθεί ήδη το πρώτο πλήγμα” σε ό,τι αφορά τη βραχυπρόθεσμη τάση του.

Fortius: Στις 4.802 μον. η πρώτη άμυνα του Γ.Δ.
Με νέα πτώση της τάξεως του 0,7%, στις 4838,87 μονάδες, έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης, συμπληρώνοντας με ένα τέταρτο μαύρο candlestick, στο ημερήσιο chart τιμών, τον αρχικό αρνητικό σχηματισμό των Three Black Crows, επισημαίνει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 9/6.

Η βραχυχρόνια τάση του δείκτη έχει δεχθεί ήδη το πρώτο πλήγμα μετά την καθοδική διάσπαση του απλού κινητού μέσου των 12 ημερών (SMA 12: 4916) και της ανοδικής γραμμής GHE, ενώ δείχνει έντονες ενδείξεις προσέγγισης –ιδιαίτερα μετά και το ”άσχημο” κλείσιμο του Dow (-1,48% ή –198,94 μονάδες) αργά χθες το βράδυ- του δεύτερου ποσοστιαίου τόξου διόρθωσης, στις 4.810 μονάδες, σύμφωνα με τα Fibonacci Arcs της πρόσφατης ανόδου από τον πυθμένα Ε στη κορυφή Α.

Από διαγραμματικής απόψεως το πρώτο σημαντικό σημείο στήριξης μετά τη διάσπαση των 4850 μονάδων βρίσκεται στις 4802 μονάδες (κορυφή J) ενώ το δεύτερο και πιο ισχυρό εντοπίζεται στην περιοχή των 4718 με 4700 μονάδων, όπου έχουμε ένα τριπλό cross ανάμεσα στον μεσοπρόθεσμο απλό κινητό μέσο των 100 ημερών και στις δύο γραμμές JB και FL.

Τέλος, οι περισσότεροι ταλαντωτές τάσης παρά την έντονη καθοδική κλίση των τελευταίων συνεδριάσεων παραμένουν αγορασμένοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v