Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius:Τεχνική εικόνα των ΕΤΕ, Αlpha, ΕFG, ΠΕΙΡ

Την τεχνική εικόνα της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank, της Eurobank και της Τράπεζας Πειραιώς παρουσιάζει η Fortius Finance σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 7 Ιουνίου. Διαβάστε τα επιμέρους τεχνικά σχόλια της χρηματιστηριακής.

Fortius:Τεχνική εικόνα των ΕΤΕ, Αlpha, ΕFG, ΠΕΙΡ
Την τεχνική εικόνα της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank, της Eurobank και της Τράπεζας Πειραιώς παρουσιάζει η Fortius Finance σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 7 Ιουνίου.

Κοντά στη μακροπρόθεσμη στήριξη των 41,6 ευρώ (κορυφή Τ) βρίσκεται η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας διαμορφώνοντας ένα αρνητικό candlestick μετά την αποκοπή μερίσματος. Παρόλα αυτά η μετοχή σύμφωνα με το εβδομαδιαίο διάγραμμα τιμών διατηρεί το ανοδικό trend καθώς κυμαίνεται πάνω από τη γραμμή UY.

H ανοδική ή καθοδική διάσπαση του τριγωνικού σχηματισμού TUYE, που έχει δημιουργηθεί από τη μετοχή της ALPHA BANK στο εβδομαδιαίο διάγραμμα, θα δώσει και το στίγμα της επόμενης μεσοπρόθεσμης τάσης. Έτσι λοιπόν ενώ η ανοδική διάσπαση των 24 ευρώ θα δώσει έντονη κίνηση προς τα ιστορικά υψηλά των 27,2 ευρώ, η καθοδική διάσπαση των 22,17 ευρώ θα οδηγήσει τη μετοχή κάτω από τα 20 ευρώ.

Μικρή συσσώρευση κοντά στην άνω πλευρά του ανοδικού μεσοπρόθεσμου καναλιού EUWA πραγματοποιεί τις τελευταίες εβδομάδες η μετοχή της EUROBANK διατηρώντας το ανοδικό της momentum.

Θετικές είναι επίσης σύμφωνα με το χθεσινό κλείσιμο και οι ενδείξεις που λαμβάνουμε από τους τεχνικούς δείκτες παρά την πτώση των 2 ευρώ.

Την καλύτερη διαγραμματική εικόνα από τις τέσσερις τραπεζικές μετοχές που παρουσιάζουμε σήμερα έχει η Τράπεζα Πειραιώς, καθώς παραμένει κοντά στα ιστορικά υψηλά της και δείχνει διαθέσεις περαιτέρω ανόδου προς τα 30 ευρώ.

Παρόλα αυτά ιδιαίτερη προσοχή σε μια πιθανή καθοδική κίνηση χρειάζεται η περιοχή των 26,7 ευρώ καθώς εάν διασπαστεί καθοδικά θα την επαναφέρει κοντά στα 25 ευρώ, επισημαίνει η χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v