Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΤ: Υπό αναθεώρηση θέτει τη σύσταση η Π&Κ

Υπό αναθεώρηση θέτει τη σύσταση για τη μετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου η Π&Κ προειδοποιώντας ότι αναμένεται να προχωρήσει σε πτωτική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της, όπως αναφέρει στο πρωινό της report. Μεικτές οι αντιδράσεις των αναλυτών μετά και το conference call της εισηγμένης.

ΤΤ: Υπό αναθεώρηση θέτει τη σύσταση η Π&Κ
Υπό αναθεώρηση θέτει τη σύσταση για τη μετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου η Π&Κ προειδοποιώντας ότι αναμένεται να προχωρήσει σε πτωτική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της, όπως αναφέρει στο πρωινό της report.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι μετά και τη μείωση της καθοδήγησης για τα έσοδα από προμήθειες στα 2,5-3 εκατ. ευρώ ανά τρίμηνο για τη χρήση 2007, αναμένεται να προχωρήσει σε ανάλογες αναπροσαρμογές στις εκτιμήσεις της. Όπως επισημαίνει, στις προηγούμενες προβλέψεις της τα έσοδα από προμήθειες αποτελούσαν το 12% των συνολικών εσόδων του ΤΤ το 2007 και το 16% για το 2008.

Όπως αναφέρει η Alpha Finance, η διοίκηση του ΤΤ τόνισε ότι περιμένει αύξηση των καθαρών κερδών της τάξεως του 22-23% το 2007, αύξηση των spreads κατά 10-12 μονάδες βάσης στο β’ εξάμηνο του έτους, ενώ εκτιμά ότι το Placement θα αφορά περίπου το 20% των συνολικών μετοχών και θα λάβει χώρα ”πολύ νωρίς”.

Στον αντίποδα, η Proton επισημαίνει οτι η τηλεδιάσκεψη ήταν σχετικά καθησυχαστική για την πρόοδο στην διαδικασία μετασχηματισμού, ενώ η καθοδήγηση για το 2007 ήταν θετική έκπληξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v