Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 27,5 ευρώ η νέα τιμή από Deutsche Bank

Στα 27,5 ευρώ ανά μετοχή, από 27 ευρώ προηγουμένως, αναπροσαρμόζει την τιμή στόχο για τον ΟΠΑΠ η Deutsche Bank, με έκθεσή της στις 1/6, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”hold”. Ο διεθνής οίκος στη έκθεσή του χαρακτηρίζει ισχυρές επιδόσεις του ΚΙΝΟ το α’ τρίμηνο, σημειώνοντας πως για τον λόγο αυτό αυξάνει τις εκτιμήσεις του για τα έσοδα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, για εφέτος και τα επόμενα χρόνια.

ΟΠΑΠ: Στα 27,5 ευρώ η νέα τιμή από Deutsche Bank
Στα 27,5 ευρώ ανά μετοχή, από 27 ευρώ προηγουμένως, αναπροσαρμόζει την τιμή στόχο για τον ΟΠΑΠ η Deutsche Bank, με έκθεσή της στις 1/6, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”hold”.

Ο διεθνής οίκος στη έκθεσή του χαρακτηρίζει ισχυρές τις επιδόσεις του ΚΙΝΟ το α’ τρίμηνο, σημειώνοντας πως για τον λόγο αυτό αυξάνει τις εκτιμήσεις του για τα έσοδα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, για εφέτος και τα επόμενα χρόνια. Επίσης, αντισταθμιστικά, δεν προβλέπει πλέον έσοδα από το bingo για το 2007.

Αναφορικά με τον διαγωνισμό για την τεχνολογική αναβάθμιση του ΟΠΑΠ, η Deutsche Bank εκτιμά πως η διοίκηση του Οργανισμό είναι πιθανό να μην ”προλάβει” την προθεσμία της 15ης Ιουλίου, που σημαίνει πως θα πρέπει να βρει έναν νέο τρόπο για την επιλογή αυτού που θα αναλάβει την τεχνολογική αναβάθμιση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v