Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Θετικό μεσοπρόθεσμο outlook, λέει η P&K

Το ισχυρό momentum του ΚΙΝΟ και την αποτελεσματική διαχείριση του ”Στοιχήματος” τονίζει η P&K με έκθεσή της στις 31/5, αναφερόμενη στα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ για το α’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης. Η P&K διατηρεί την τιμή-στόχο των 32,50 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”overweight”, ενώ εκτιμά πως οι μελλοντικές αποδόσεις στους επενδυτές θα είναι της τάξης του 20%.

ΟΠΑΠ: Θετικό μεσοπρόθεσμο outlook, λέει η P&K
Το ισχυρό momentum του ΚΙΝΟ και την αποτελεσματική διαχείριση του ”Στοιχήματος” τονίζει η P&K με έκθεσή της στις 31/5, αναφερόμενη στα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ για το α’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Η χρηματιστηριακή προχωρά σε αλλαγή των εκτιμήσεών της, προκειμένου να αντανακλάται το θετικό momentum του ΚΙΝΟ και να συμπεριλαμβάνεται η προμήθεια 1% στα πρακτορεία στοιχηματισμού, ενώ αυξάνει και τις εκτιμήσεις της για τις δαπάνες του ”Στοιχήματος”.

Η P&K διατηρεί την τιμή-στόχο των 32,50 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”overweight”, με τις μελλοντικές αποδόσεις στους επενδυτές να εκτιμώνται στο 20%.

Αν και η χρηματιστηριακή επισημαίνει την υποαπόδοση της μετοχής λόγω των καθυστερήσεων στην τεχνολογική αναβάθμιση, εκτίμησή της είναι πως δεν θα υπάρχει επιπλοκή ακόμα και από το υπάρχον σύστημα, εφόσον συμφωνήσει η Intralot στην παράταση της υπάρχουσας συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v