Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Υποβαθμίζει ΔΕΗ, ”buy” για Intralot

Σε θετική αναπροσαρμογή της τιμής-στόχου για τη μετοχή της ΔΕΗ προχωρά η Marfin-Egnatia, στα 18,2 ευρώ, ενώ σε διαφορετική έκθεσή της διατηρεί τη σύσταση ”buy” για την Intralot, με τιμή-στόχο στα 28,7 ευρώ.

Marfin: Υποβαθμίζει ΔΕΗ, ”buy” για Intralot
Σε θετική αναπροσαρμογή της τιμής-στόχου και σε υποβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή της ΔΕΗ προχωρά η Marfin-Egnatia, ενώ σε διαφορετική έκθεσή της διατηρεί τη σύσταση ”buy” για την Intralot, με τιμή-στόχο στα 28,7 ευρώ.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή, σε σημερινή (31/5) έκθεσή της για τη ΔΕΗ, μετά και τα αποτελέσματα τριμήνου της εταιρίας, τονίζει ότι ”τα επίμονα υψηλά ενεργειακά κόστη και η χαμηλή τιμολόγηση ρεύματος συνεχίζουν να περιορίζουν τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές της εταιρίας”.

Η μικρή βελτίωση στα λειτουργικά κόστη οδηγεί σε αναβάθμιση της τιμής στόχου στα 18,2 από 17,8 ευρώ, ενώ η πρόσφατη ενίσχυση στην τιμή της μετοχής οδηγεί σε υποβάθμιση της σύστασης σε ”reduce” από ”hold”.

Εν τω μεταξύ, σε ξεχωριστή έκθεσή της, η Marfin-Egnatia επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα της Intralot εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ισχυρά ενώ διατηρεί σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο στα 28,7 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v