Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΚ: Ισχυρότερα προβλέψεων τα κέρδη, λένε οι ΑΧΕ

Ανώτερα των προβλέψεων χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα του ομίλου της ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ οι χρηματιστηριακές στα πρωινά reports (31/5), τονίζοντας πως οι δραστηριότητες στους τομείς τoυ real estate και της ενέργειας αντιστάθμισαν το χαμηλό επίπεδο των περιθωρίων στον τομέα των κατασκευών.

ΓΕΚ: Ισχυρότερα προβλέψεων τα κέρδη, λένε οι ΑΧΕ
Ανώτερα των προβλέψεων χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα του ομίλου της ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ οι χρηματιστηριακές στα πρωινά reports (31/5), τονίζοντας την ισχυρή συμβολή τoυ real estate και των δραστηριοτήτων στην ενέργεια.

Αναλυτικότερα η P&K κρίνει ισχυρά τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου, επισημαίνοντας ότι οι δραστηριότητες στην ενέργεια και στο real estate αντιστάθμισαν τη συνεχόμενη πίεση των περιθωρίων στον κατασκευαστικό τομέα.

Η Proton χαρακτηρίζει τα μεγέθη του ομίλου της ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ ανώτερα των προβλέψεων λόγω των κερδών από τις δραστηριότητες στο real estate, ενώ τονίζει ότι τα περιθώρια στον τομέα των κατασκευών παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων για τα κέρδη του 2007 θα προχωρήσει η Alpha Finance καθώς τα κέρδη της ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ διαμορφώθηκαν ανώτερα των προβλέψεών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v