Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Θετική έκπληξη από το KΙΝΟ λένε οι αναλυτές

Στην υψηλότερη των προβλέψεων πορεία των πωλήσεων του KΙΝΟ αποδίδουν κατά κύριο λόγο τα ανώτερα των προσδοκιών αποτελέσματα του ΟΠΑΠ οι διεθνείς οίκοι και οι χρηματιστηριακές. Τα σχόλια των Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Alpha Finance, Marfin-Egnatia, Proton, HSBC.

ΟΠΑΠ: Θετική έκπληξη από το KΙΝΟ λένε οι αναλυτές
Στην υψηλότερη των προβλέψεων πορεία των πωλήσεων του KΙΝΟ αποδίδουν κατά κύριο λόγο τα ανώτερα των προσδοκιών αποτελέσματα του ΟΠΑΠ οι διεθνείς οίκοι και οι χρηματιστηριακές.

Η Citigroup τονίζει ότι το KΙΝΟ χτύπησε jackpot στο α΄ τρίμηνο, υπογραμμίζει ότι ο πολλαπλασιαστής του οργανισμού εκτιμάται στο 13,8 το 2008 και η μερισματική απόδοση στο 7,3%, ενώ αποδίδει την αδυναμία της μετοχής του στην καθυστέρηση στον διαγωνισμό για τα τερματικά.

Ο διεθνής οίκος επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 33,7 ευρώ και τη σύσταση ”buy” για τη μετοχή του ΟΠΑΠ.

Η Credit Suisse αναφέρεται επίσης στην ιδιαίτερα ισχυρή πορεία του KΙΝΟ και διατηρεί την τιμή-στόχο των 33 ευρώ και τη σύσταση ”overweight”.

Παράλληλα, εκτιμά ότι η μερισματική απόδοση του οργανισμού θα διαμορφωθεί στο 6,7% και στο 7,8% το 2007 και το 2008 αντίστοιχα, ήτοι σχεδόν διπλάσια των αντίστοιχων δεικτών των Ladbrokes και William Hill.

Συνολικά, τα αποτελέσματα του οργανισμού ήταν καλά, με το KΙΝΟ να καταγράφει πορεία ανώτερη των εκτιμήσεων, υποστηρίζει η Deutsche Bank, η οποία διατηρεί την τιμή-στόχο των 27 ευρώ και τη σύσταση ”hold”.

Ωστόσο, εμφανίζεται επιφυλακτική για την πορεία του Πάμε Στοίχημα.

H Alpha Finance κρίνει τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ υψηλότερα των προβλέψεων κυρίως λόγω των ισχυρών εσόδων από το ΚΙΝΟ, αλλά και της βελτίωσης του μικτού περιθωρίου του Πάμε Στοίχημα.

Η χρηματιστηριακή θα προχωρήσει σε ανοδική αναθεώρηση τις εκτιμήσεις για το KΙΝΟ, ενώ ”δηλώνει” ότι παραμένει ουδέτερη (”neutral”) για τη μετοχή του οργανισμού.

Η Marfin-Egnatia επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα του οργανισμού ήταν ανώτερα των προβλέψεων και θα πρέπει να ικανοποιήσουν την αγορά.

Από την πλευρά της, η Proton αποδίδει τα υψηλότερα των προβλέψεων μεγέθη στις ανώτερες των προβλέψεων πωλήσεις του KΙΝΟ και του Πάμε Στοίχημα.

Η HSBC, σε ξεχωριστή ανάλυση, τονίζει ότι ο ΟΠΑΠ φαίνεται να διαχειρίζεται επιτυχώς το Πάμε Στοίχημα, ενώ σε ό,τι αφορά την πορεία του KΙΝΟ υπογραμμίζει πως συνεχίζει να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 29,5 ευρώ και τη σύσταση ”neutral”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v