Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli: Ταβάνι στην τιμή της μετοχής βλέπει η HSBC

Ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις τα αποτελέσματα α’ τριμήνου της Folli Follie, επισημαίνει η HSBC Pantelakis σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση ”underweight” και τιμή-στόχο στα 26 ευρώ. Ωστόσο, η περιορισμένη ”ορατότητα” για τη στρατηγική και την κερδοφορία αλλά και οι χαμηλές αποδόσεις από την εξαγορά των ΚΑΕ θα συνεχίσουν να βάζουν ”ταβάνι” στην απόδοση της μετοχής, τονίζει η HSBC.

Folli: Ταβάνι στην τιμή της μετοχής βλέπει η HSBC
Ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις τα αποτελέσματα α’ τριμήνου της Folli Follie, επισημαίνει η HSBC Pantelakis σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση ”underweight” και τιμή-στόχο στα 26 ευρώ.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, εάν εξαιρεθεί η πλήρης ενοποίηση των ΚΑΕ και της Links of London, οι υποβόσκουσες τάσεις δείχνουν αύξηση των πωλήσεων κατά 11% σε ετήσια βάση και ενίσχυση των EBITDA κατά 17% για τη Folli Follie.

Παράλληλα, τονίζει ότι τα χαμηλά επίπεδα ”ορατότητας” για τη στρατηγική και την κερδοφορία της Folli Follie και οι χαμηλές αποδόσεις από την εξαγορά των ΚΑΕ θα συνεχίσουν να βάζουν ”ταβάνι” στην απόδοση της μετοχής.

Η μετοχή της Folli Follie έκλεισε χθες, 29/5, στα 31 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v