Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Ανω των εκτιμήσεων τα κέρδη λένε οι ΑΧΕ

Υψηλότερα των εκτιμήσεων χαρακτηρίζουν τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου της Intralot οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (29/05), αποδίδοντας το γεγονός στη χαμηλότερη φορολογία. Τα σχόλια των Marfin - Egnatia, P&K, HSBC, Alpha Finance.

Intralot: Ανω των εκτιμήσεων τα κέρδη λένε οι ΑΧΕ
Υψηλότερα των εκτιμήσεων χαρακτηρίζουν τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου της Intralot οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (29/05), αποδίδοντας το γεγονός στη χαμηλότερη φορολογία.

Ειδικότερα η Alpha Finance αναφέρει ότι τα καθαρά κέρδη της εισηγμένης διαμορφώθηκαν ανώτερα των προσδοκιών τονίζοντας, μεταξύ άλλων τη μείωση της φορολογίας. Παράλληλα εκτιμά πως οι δραστηριότητες στην Τουρκία αν και ”πιέστηκαν” κυμάνθηκαν καλύτερα από τις εκτιμήσεις.

Η HSBC σε ξεχωριστή της ανάλυση (29/05) αποδίδει τα υψηλότερα των προβλέψεων, όπως τα χαρακτηρίζει, καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου της εταιρίας στη χαμηλότερη φορολογία.

Σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις επισημαίνει τις πτωτικές τάσεις σε Ελλάδα και Τουρκία αλλά και την ενίσχυση των μεγεθών από τις δραστηριότητες στη Βουλγαρία.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”neutral” και την τιμή – στόχο των 25 ευρώ.

Από την πλευρά της η Proton υπογραμμίζει ότι τα κέρδη από τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για τη διαχείριση του ”Πάμε Στοίχημα” αντισταθμίζουν τις απώλειες από το παλαιό συμβόλαιο με τον Οργανισμό.

H Μarfin – Egnatia χαρακτηρίζει τα καθαρά κέρδη της εταιρίας υψηλότερα των προβλέψεων λόγω της χαμηλότερης φορολογίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v