Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛ: Ανω των εκτιμήσεων τα μεγέθη λέει η UBS

Kαλά και ανώτερα των προσδοκιών χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου του Μυτιληναίου η UBS σε έκθεση (25/05) στην οποία δεν μεταβάλλει την τιμή – στόχο των 46,8 ευρώ και τη σύσταση ”buy 1”. Τι σχολιάζει η Credit Suisse για τη ΜΕΤΚΑ.

ΜΥΤΙΛ: Ανω των εκτιμήσεων τα μεγέθη λέει η UBS
Kαλά και ανώτερα των προσδοκιών χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου του Μυτιληναίου η UBS σε έκθεση (25/05) στην οποία δεν μεταβάλλει την τιμή – στόχο των 46,8 ευρώ και τη σύσταση ”buy 1”.

Σε ό,τι αφορά τη ΜΕΤΚΑ τονίζει πως τα EBITDA ενισχύθηκαν κυρίως λόγω των υψηλότερων περιθωρίων, ενώ προβλέπει σημαντική αύξηση του ανεκτέλεσοτυ υπολοίπου την περίοδο 2007-08.

Εξάλλου τονίζει ότι τα κέρδη του Αλουμινίου της Ελλάδος διαμορφώθηκαν χαμηλότερα καθώς στο α΄ τρίμηνο του 2006 υπήρξαν έκτακτα κέρδη, ενώ επισημαίνει πως οι υψηλότερες τιμές του αλουμινίου αντισταθμίστηκαν εν μέρει από την συναλλαγματική ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο και την επίδρασή τους στα μεγέθη.

Στο μεταξύ η Credit Suisse σε έκθεση (24/05) για τη ΜΕΤΚΑ επισημαίνει το ισχυρό περιθώριο EBITDA της εταιρίας επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”outperform” και την τιμή – στόχο των 18 ευρώ.

Παράλληλα επισημαίνει ότι για το 2007 ο πολλαπλασιαστής εκτιμάται στο 17,3 και ο δείκτης EV/EBITDA στο11,7.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v