Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Ανοδο κερδών 46% αναμένει η Merril Lynch

Άνοδο της τάξης του 46% στα 331 εκατ. ευρώ εκτιμά η Merill Lynch, με έκθεσή της στις 25/5, ότι θα εμφανίζουν στο α’ τρίμηνο τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη της Εθνικής Τράπεζας. Ο διεθνής οίκος διατηρεί την σύσταση ”buy” και την τιμή στόχο των 49 ευρώ εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ενώ αναφέρει ότι η ΕΤΕ παραμένει ένα από τα top picks της.

ΕΤΕ: Ανοδο κερδών 46% αναμένει η Merril Lynch
Άνοδο της τάξης του 46% στα 331 εκατ. ευρώ εκτιμά η Merill Lynch, με έκθεσή της στις 25/5, ότι θα εμφανίζουν στο α’ τρίμηνο τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη της Εθνικής Τράπεζας.

Αν και μέρος της αύξησης οφείλεται στην διαγραφή των μειοψηφιών της Finansbank, ο διεθνής οίκος εκτιμά πως η τράπεζα θα επιδείξει θετικές τάσεις.

Ο διεθνής οίκος διατηρεί την σύσταση ”buy” και την τιμή στόχο των 49 ευρώ εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ενώ αναφέρει ότι η ΕΤΕ παραμένει ένα από τα top picks της.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, η τιμή στόχος των 49 ευρώ υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 12% έναντι της τρέχουσας τιμής της μετοχής, ενώ οι μετοχές της τράπεζας διαπραγματεύονται 11,8 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2008, έναντι 12,1 φορές των άλλων ελληνικών τραπεζών.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική ανακοινώνει τα αποτελέσματά της στις 30 Μαΐου, μετά την λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Η μετοχή της Εθνικής ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 24ης Μαΐου στα 43,58 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v