Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι συμφώνησαν ΝΑΜ - JP Morgan (UPDATE)

Η North Asset Management ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την JP Morgan Securities να συμμετάσχει στη δημόσια προσφορά της JP Morgan για την επαναγορά του ομολόγου. Η North συμφώνησε στο πλαίσιο αυτό να εισφέρει το κέρδος που αποκόμισε από την μεταπώληση του ομολόγου.

Τι συμφώνησαν ΝΑΜ - JP Morgan (UPDATE)
Η North Asset Management ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την JP Morgan Securities να συμμετάσχει στη δημόσια προσφορά της JP Morgan για την επαναγορά του ομολόγου.

Η North συμφώνησε στο πλαίσιο αυτό να εισφέρει το κέρδος που αποκόμισε από την μεταπώληση του ομολόγου.



--- ΥΠΟΙΚ: Θετική εξέλιξη η πρόταση JP Morgan

”Η πρόταση της αναδόχου τράπεζας του ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία αποτελεί θετική εξέλιξη”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομίας.

Επίσης, αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην έκδοση του ομολόγου, που έγινε με ευνοϊκούς όρους για το Δημόσιο, τονίζεται στην ανακοίνωση.

--- Πώς αντιδρά η αντιπολίτευση

Εν τω μεταξύ, η υπεύθυνη Οικονομίας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

”Η πρόταση για επαναγορά του ομολόγου, αποτελεί ομολογία της απάτης και άτεχνη προσπάθεια συγκάλυψης. Βεβαίως, πρέπει να επιστραφούν όλα τα χρήματα από όλα τα ομόλογα στα Ταμεία. Αλλά αυτό, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για κουκούλωμα τόσο των ποινικών ευθυνών των εμπλεκομένων εταιρειών, όσο και των τεράστιων πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης. Επί τρεις μήνες, ζητάμε να κατατεθούν όλες οι συμβάσεις των αμαρτωλών ομολόγων. Η κυβέρνηση αρνείται. Γιατί; Τι φοβάται;”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v