Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Η τεχνική εικόνα 4 ναυτιλιακών εταιριών

Την τεχνική εικόνα της Attica Συμμετοχών, των Μινωικών Γραμμών, της Blue Star αλλά και της ΑΝΕΚ παρουσιάζει η Fortius σε σχετική ανάλυση με ημερομηνία 25 Μαΐου. Δείτε τους μεσοπρόθεσμους ”στόχους” για τις μετοχές.

Fortius: Η τεχνική εικόνα 4 ναυτιλιακών εταιριών
Την τεχνική εικόνα της Attica Συμμετοχών, των Μινωικών Γραμμών, της Blue Star αλλά και της ΑΝΕΚ παρουσιάζει η Fortius σε σχετική ανάλυση με ημερομηνία 25 Μαΐου.

Η ανοδική διάσπαση που πραγματοποίησε η μετοχή των ATTICA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στην περιοχή των 4,74 ευρώ, όπως επίσης και ο αυξημένος όγκος συναλλαγών, που προκλήθηκε στις καθοδικές βάσεις του μηνιαίου διαγράμματος (ένδειξη μαζέματος από το έξυπνο χρήμα) μας προϊδεάζει για τη συνέχιση του ανοδικού κύματος βάζοντας ως μεσοπρόθεσμο στόχο την αντίσταση των 8,14 ευρώ επισημαίνει η Fortius.

Ενδείξεις πιθανής έντονης ανοδικής κίνησης λαμβάνουμε από το μηνιαίο διάγραμμα της μετοχής των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, καθώς έχει πραγματοποιήσει επιβεβαιωμένη ανοδική διάσπαση της μακροχρόνιας αντίστασης των 5,5 ευρώ, ενώ τα διαδοχικά peak στον όγκο των συναλλαγών μας φανερώνει την υγιή είσοδο νέων κεφαλαίων. Επόμενος μεσοπρόθεσμος στόχος τα 8,3 ευρώ.

Με την ισχυρή αντίσταση των 4 ευρώ φλερτάρει το τελευταίο μήνα η μετοχή των BLUE STAR FER. δείχνοντας μερική αδυναμία στον όγκο συναλλαγών. Επιβεβαιωμένη ανοδική διαφυγή από τα 4 ευρώ θα οδηγήσει μεσοπρόθεσμα τη μετοχή προς την περιοχή των 5,5 ευρώ.

Υψηλό μεσοπρόθεσμο περιθώριο κέρδους δείχνει να έχει η μετοχή της ΑΝΕΚ μετά την ανοδική διάσπαση των 1,7 ευρώ, την τρίχρονη συσσώρευση του κάτω από το 1 ευρώ και την ισχυρή αύξηση στον όγκο συναλλαγών στους τελευταίους δύο μήνες.

Στόχος η σημαντική αντίσταση των 3,8 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v