Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ: Τι εκτιμά η Deutsche Bank για το α’ 3μηνο

Αύξηση των καθαρών κερδών κατά 41% στα 34 εκατ. ευρώ, εκτιμά η Deutsche Bank οτι θα ανακοινώσει για το α’ τρίμηνο η Intralot. Προβλέπει EBITDA ενισχυμένα κατά 2% στα 74 εκατ. ευρώ και αύξηση πωλήσεων κατά 6% στα 190 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει, η μικρή αύξηση των πωλήσεων οφείλεται στην αναστολή για δυο εβδομάδες του τουρκικού ”Στοιχήματος” καθώς και στην λήξη της σύμβασης με τον ΟΠΑΠ.

ΙΝΛΟΤ: Τι εκτιμά η Deutsche Bank για το α’ 3μηνο
Ήπια αποτελέσματα εκτιμά η Deutsche Bank, με έκθεσή της στις 23/5, ότι θα ανακοινώσει για το α’ τρίμηνο του 2007 η Intralot.

Συγκεκριμένα, εκτιμά πως η εταιρεία θα ανακοινώσει αύξηση των καθαρών κερδών κατά 41% στα 34 εκατ. ευρώ, EBITDA ενισχυμένα κατά 2% στα 74 εκατ. ευρώ και αύξηση πωλήσεων κατά 6% στα 190 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Deutsche Bank, η μικρή αύξηση των πωλήσεων οφείλεται στην αναστολή για δυο εβδομάδες του τουρκικού ”Στοιχήματος” (τον Μάρτιο) καθώς και στην λήξη της σύμβασης με τον ΟΠΑΠ.

Ο διεθνής οίκος διατηρεί την τιμή στόχο των 30,50 ευρώ για την Intralot και την σύσταση ”buy”.

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 23ης Μαΐου στα 24,12 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Intralot θα ανακοινώσει τα αποτελέσματά της στις 29 Μαΐου, πριν την έναρξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v