Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Aπογειώνουν την αποτίμηση Citigroup & P&K

Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους για τη μετοχή της Jumbo θέτουν η Citigroup και η P&K μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μήνου της εισηγμένης, τα οποία και χαρακτηρίζουν ισχυρά. Στα 30 ευρώ η τιμή - στόχος από την Citigroup και στα 29 ευρώ από την P&K.

Jumbo: Aπογειώνουν την αποτίμηση Citigroup & P&K
Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους για τη μετοχή της Jumbo θέτουν η Citigroup και η P&K μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μήνου της εισηγμένης, τα οποία και χαρακτηρίζουν ισχυρά.

Στα 30 ευρώ από 23,2 ευρώ προηγουμένως ενισχύει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της Jumbo η Citigroup σε έκθεση (24/05) επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”buy”.

Ο διεθνής οίκος τονίζει ότι τα κέρδη ανά μετοχή που σημείωσε η Jumbo στο εννεάμηνο υπερέβησαν τις εκτιμήσεις της κατά 28%, ενώ δηλώνει ότι παραμένει θετική για την εισηγμένη για την οποία προβλέπει ότι τα καθαρά της κέρδη θα ανέλθουν στα 68,6 και 87,8 εκατ. ευρώ το 2007 και 2008 αντίστοιχα.

Στο μεταξύ η P&K θέτει νέα τιμή - στόχο τα 29 ευρώ, από 22,5 ευρώ πριν για τη μετοχή της Jumbo επαναδιατυπώνοντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”.

H χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει ισχυρά τα αποτελέσματα 9μηνου της εισηγμένης και αναβαθμίζει υψηλότερα τις εκτιμήσεις για τα EPS της οικονομικής χρήσης του 2008 και 2009 στα 1,41 και 1,66 ευρώ αντίστοιχα.

H μετοχή της Jumbo ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 23ης Μαΐου στα 26,42 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v