Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vivartia: Σε ”hold” υποβαθμίζει η Marfin-Egnatia

Σε ”hold” από ”accumulate” προηγουμένως υποβαθμίζει την σύσταση για την Vivartia η Marfin-Egnatia, με έκθεσή της στις 24/5, λόγω των πρόσφατων ισχυρών επιδόσεων της μετοχής της εταιρείας, διατηρώντας παράλληλα την τιμή στόχο των 17,30 ευρώ..

Vivartia: Σε ”hold” υποβαθμίζει η Marfin-Egnatia
Σε ”hold” από ”accumulate” προηγουμένως υποβαθμίζει την σύσταση για την Vivartia η Marfin-Egnatia, με έκθεσή της στις 24/5, λόγω των πρόσφατων ισχυρών επιδόσεων της μετοχής της εταιρείας, διατηρώντας παράλληλα την τιμή στόχο των 17,30 ευρώ.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, τα αποτελέσματα α’ τριμήνου της Vivartia θα αντανακλούν για μια ακόμα φορά τη δυσκολία σύγκρισης των στοιχείων, που προέρχονται από τον συνυπολογισμό του brand ”Βλάχας”, την συγχώνευση με την Chipita και τις επιπτώσεις από τις ισοτιμίες.

Η Marfin-Egnatia σημειώνει ότι οι οικονομικές καταστάσεις της Vivartia θα είναι πλήρως συγκρίσιμες από το δ’ τρίμηνο του 2007 και μετά.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως, σε συγκρίσιμη βάση και με την προσαρμογή της Chipita, αναμένει υποχώρηση των καθαρών κερδών κατά 48% στα 9,7 εκατ. ευρώ, από 18,4 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, αύξηση πωλήσεων κατά 7% στα 229,5 εκατ. ευρώ και υποχώρηση των EBITDA κατά 4% στα 40,1 εκατ. ευρώ.

Η μετοχή της Vivartia ολοκήρωσε την συνεδρίαση της Τετάρτης στα 17,94 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v