Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Νέα τιμή - στόχος από Euroxx Sec στα 11 ευρώ

Σε αναβάθμιση της τιμής - στόχου στα 11 από 10 ευρώ για τη μετοχή της Marfin Popular Bank προχωρά η Euroxx Securities σε έκθεσή της με ημερομηνία 24 Μαΐου, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”. Παράλληλα αναβαθμίζει υψηλότερα τις εκτιμήσεις της περιόδου 2007-09 για την MPB, τονίζοντας ότι τα ισχυρά αποτελέσματα και το business plan ενισχύουν περαιτέρω την ”άποψη” της Euroxx για την τράπεζα.

MPB: Νέα τιμή - στόχος από Euroxx Sec στα 11 ευρώ
Σε αναβάθμιση της τιμής - στόχου στα 11 από 10 ευρώ για τη μετοχή της Marfin Popular Bank προχωρά η Euroxx Securities σε έκθεσή της με ημερομηνία 24 Μαΐου, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει υψηλότερα τις εκτιμήσεις της περιόδου 2007-09 για την MPB, τονίζοντας ότι τα ισχυρά αποτελέσματα και το business plan ενισχύουν περαιτέρω την ”άποψη” της Euroxx για την τράπεζα.

Ως αιτίες για τις οποίες η χρηματιστηριακή δηλώνει αγοραστής (buyer) της μετοχής της MPB αναφέρονται μεταξύ άλλων η προοπτική ισχυρότερης ανάπτυξης έναντι του ανταγωνισμού έως το 2009, η ισχυρή ρευστότητα που διαθέτει αλλά και οι εκτιμήσεις για την ενίσχυση του καθαρού επιτοκιακού περιθωρίου.

Η μετοχή της MPB ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 24ης Μαΐου στα 8,56 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v