Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΦΟΛΙ: Αύξηση 9% στα κέρδη 3μήνου ”βλέπει” η HSBC

Άνοδο της τάξης του 9% εκτιμά η HSBC ότι θα εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη α’ τριμήνου της Folli Follie, διαμορφούμενα στα 18,1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με έκθεση της χρηματιστηριακής στις 23/5. Τα αποτελέσματα, σημειώνει η HSBC, δεν είναι συγκρίσιμα με το προηγούμενο έτος, λόγω της απορρόφησης των ΚΑΕ και της Links of London.

ΦΟΛΙ: Αύξηση 9% στα κέρδη 3μήνου ”βλέπει” η HSBC
Άνοδο της τάξης του 9% εκτιμά η HSBC ότι θα εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη α’ τριμήνου της Folli Follie, διαμορφούμενα στα 18,1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με έκθεση της χρηματιστηριακής στις 23/5.

Τα αποτελέσματα, σημειώνει η HSBC, δεν είναι συγκρίσιμα με το προηγούμενο έτος, λόγω της απορρόφησης των ΚΑΕ και της Links of London.

Η HSBC διαχωρίζει τις επιδόσεις των κύριων δραστηριοτήτων της Folli Follie από την συνεισφορά των ΚΑΕ.

Για τις κύριες δραστηριότητες των ΚΑΕ, αναμένει άνοδο πωλήσεων και EBITDA κατά 11% και άνοδο καθαρών κερδών κατά 14% στα 18 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη των ΚΑΕ θα διαμορφωθούν στα 4,9 εκατ. ευρώ (πτώση 11% σε ετήσια βάση, ή άνοδος 5% εξαιρουμένων των πωλήσεων αφορολογήτων ειδών του προηγούμενου έτους), με τζίρο 51,4 εκατ. ερυώ (άνοδος 22%).

Ωστόσο, η συνεισφορά των ΚΑΕ στα καθαρά κέρδη του ομίλου εκτιμάται πως θα μειωθεί σε 0,1 εκατ. ευρώ.

Η Folli Follie θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα α’ τριμήνου στις 29 Μαΐου, μετά την λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v