Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΕ: Ηπια αποτελέσματα 3μήνου αναμένει η Marfin

Καθαρά κέρδη μειωμένα κατά 32,5%, στα 3,7 εκατ. ευρώ, εκτιμά η Marfin-Egnatia, με έκθεσή της στις 23/5, ότι θα ανακοινώσουν τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών για το α’ τρίμηνο της χρήσης του 2007. Η χρηματιστηριακή σημειώνει πως τα αποτελέσματα δεν είναι συγκρίσιμα με το προηγούμενο έτος, αφού τα ΚΑΕ στα φετινά αποτελέσματα θα συμπεριλαμβάνουν τη Links of London, ενώ δεν θα περιλαμβάνονται οι πωλήσεις αφορολόγητων καυσίμων.

ΚΑΕ: Ηπια αποτελέσματα 3μήνου αναμένει η Marfin
Καθαρά κέρδη μειωμένα κατά 32,5%, στα 3,7 εκατ. ευρώ, εκτιμά η Marfin-Egnatia, με έκθεσή της στις 23/5, ότι θα ανακοινώσουν τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών για το α’ τρίμηνο της χρήσης του 2007.

Οι πωλήσεις αναμένεται να ενισχυθούν κατά 28% στα 53,8 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA εκτιμάται πως θα διαμορφωθούν στα 8 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 5,9%.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει πως τα αποτελέσματα δεν είναι συγκρίσιμα με το προηγούμενο έτος, αφού τα ΚΑΕ στα φετινά αποτελέσματα θα συμπεριλαμβάνουν τη Links of London, ενώ από πέρυσι τον Μάιο η εταιρεία έχει χάσει την άδεια πώλησης αφορολόγητων καυσίμων στους συνοριακούς σταθμούς.

Σε γενικές γραμμές, αναμένει ήπια αποτελέσματα, αφού η απώλεια της άδειας πώλησης αφορολόγητων καυσίμων και η ένταξη της Βουλγαρίας στην ΕΕ δεν μπορούν να αντισταθμιστούν πλήρως από την ισχυρή κίνηση επιβατών και την Links of London.

Υπενθυμίζεται ότι τα ΚΑΕ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα α’ τριμήνου στις 29 Μαΐου, μετά την λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Η Marfin-Egnatia διατηρεί την τιμή-στόχο των 15,10 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση ”hold” για τα ΚΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v