Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Πως είδε η Alpha Finance τα αποτελέσματα

Υψηλότερα των εκτιμήσεων χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της ΔΕΗ η Alpha Finance σε έκθεση (22/05) επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”neutral” και την τιμή – στόχο των 21 ευρώ. Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή τα έσοδα της Επιχείρησης σημείωσαν μέτρια άνοδο, ενώ η ευχάριστη έκπληξη προήλθε από την πορεία των ελεγχόμενων δαπανών.

ΔΕΗ: Πως είδε η Alpha Finance τα αποτελέσματα
Υψηλότερα των εκτιμήσεων χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της ΔΕΗ η Alpha Finance σε έκθεση (22/05) επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”neutral” και την τιμή – στόχο των 21 ευρώ.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή τα έσοδα της Επιχείρησης σημείωσαν μέτρια άνοδο, ενώ η ευχάριστη έκπληξη προήλθε από την πορεία των ελεγχόμενων δαπανών.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει στην έκθεσή της πως με την παραγωγή φθηνού λιγνίτη να αυξάνεται και πάλι το β’ τρίμηνο του 2007 και τις χαμηλότερες τιμές πετρελαίου το δ’ τρίμηνο του 2006 και το α’ τρίμηνο του 2007 να επηρεάζουν θετικά τις τιμές του φυσικού αερίου, αναμένει μια στροφή στον ρυθμό ανάπτυξης των κερδών ανά μετοχή της ΔΕΗ τα επόμενα τρίμηνα.

Σημειώνει ωστόσο πως η αστάθεια στην ισοτιμία ευρώ-δολαρίου, το πετρέλαιο και οι εγχώριες τιμές, θα είναι καθοριστικά για την κερδοφορία του 2007.

Η μετοχή της ΔΕΗ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 21η Μαΐου στα 20,02 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v