Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica-Blue Star: Θετικό βλέπει το 3μηνο η Marfin

Στα 7,7 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου της Attica Group προβλέπει η Marfin - Egnatia σε έκθεση (22/05) στην οποία διατηρεί την τιμή - στόχο των 4,9 ευρώ και τη σύσταση ”Accumulate”. Τι εκτιμά για τη Blue Star.

Attica-Blue Star: Θετικό βλέπει το 3μηνο η Marfin
Στα 7,7 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου της Attica Group προβλέπει η Marfin - Egnatia σε έκθεση (22/05) στην οποία διατηρεί την τιμή - στόχο των 4,9 ευρώ και τη σύσταση ”Accumulate”.

Σε προσαρμοσμένη βάση τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της Attica Group θα διαμορφωθούν σε ζημίες 4,3 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 8,7 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο, επισημαίνει η χρηματιστηριακή.

Σύμφωνα με τη Μarfin φέτος η εταιρία θα περιλάβει στα αποτελέσματά της 12 εκατ. ευρώ έκτακτα κέρδη από την πώληση του SFF Χ, ενώ πέρσι, τα έκτακτα κέρδη στα 8,2 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τα κέρδη της Blue Star, η Μarfin εκτιμά σε ξεχωριστή έκθεση (22/05) ότι θα διαμορφωθούν σε επίπεδα ίδια με τα περσινά (ζημιές 2 εκατ. ευρώ), όταν όμως η εταιρία είχε συνυπολογίσει και έκτακτα έσοδα 1,1 εκατ. ευρώ από την πώληση του SeaJet 2.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή - στόοχ των 4,1 ευρώ και τη σύσταση ”buy” για τη μετοχή της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v