Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Διατηρεί ”accumulate” η Marfin-Egnatia

Διατηρεί την τιμή στόχο των 12,3 ευρώ και τη σύσταση ”accumulate” για τη μετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων η Marfin-Egnatia, σε έκθεσή της με σημερινή (18/5) ημερομηνία, λόγω της θετικής εικόνας των περιθωρίων διυλισης πετρελαίου. Παράλληλα, η χρηματιστηριακή ”βλέπει” πέντε παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναβάθμιση της αποτίμησης των ΕΛΠΕ.

ΕΛΠΕ: Διατηρεί ”accumulate” η Marfin-Egnatia
Διατηρεί την τιμή στόχο των 12,3 ευρώ και τη σύσταση ”accumulate” για τη μετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων η Marfin-Egnatia, σε έκθεσή της με σημερινή (18/5) ημερομηνία, λόγω της θετικής εικόνας των περιθωρίων διυλισης πετρελαίου και παρά τα ”μέτρια” αποτελέσματα τριμήνου της εισηγμένης.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή ”βλέπει” πέντε παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναβάθμιση της αποτίμησης των ΕΛΠΕ.

Ειδικότερα, η Marfin-Egnatia επισημαίνει ότι η βελτιωμένη αποτίμηση για τη ΔΕΠΑ (ο καταλύτης θα είναι το σχεδιαζόμενο ΙΡΟ), η εξέλιξη των έργων εξόρυξης (οι πρώτες εκτιμήσεις για τις εξορύξεις στη Λιβύη αναμένονται έως το τέλος του έτους), η επέκταση στη νοτιοανατολική Ευρώπη, η επέκταση στην ηλεκτροπαραγωγή μέσω συνεργασίας και οι θετικές επιπτώσεις από τις περικοπές κόστους μπορούν να οδηγήσουν σε αναβάθμιση της αποτίμησης των Ελληνικών Πετρελαίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v