Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΕΧ:Με discount 38% o τίτλος, λέει η Citigroup

Με 38% discount έναντι του ευρωπαϊκού κλάδου διαπραγματεύεται η μετοχή της Ελληνικής Τεχνοδομικής, όπως επισημαίνει η Citigroup στην ημερήσια έκδοσή της για την ελληνική αγορά, όπου επισημαίνει ότι σε αυτά τα επίπεδα τιμών ”θα αγόραζε τη μετοχή”. Τα top buys και τα top sell του διεθνούς οίκου.

ΕΛΤΕΧ:Με discount 38% o τίτλος, λέει η Citigroup
Με 38% discount έναντι του ευρωπαϊκού κλάδου διαπραγματεύεται η μετοχή της Ελληνικής Τεχνοδομικής, όπως επισημαίνει η Citigroup στην ημερήσια έκδοσή της για την ελληνική αγορά, όπου επισημαίνει ότι σε αυτά τα επίπεδα τιμών ”θα αγόραζε τη μετοχή”.

Ειδικότερα, ο διεθνής οίκος επισημαίνει ότι η μετοχή διαπραγματεύεται με Ρ/Ε 7,5 με βάση τις εκτιμήσεις για τα μεγέθη 2008.

Παράλληλα, τονίζει ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο, η κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει με μερίδιο 50% η Ελληνική Τεχνοδομική, και η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή και διαχείριση της υποθαλάσσιας αρτηρίας στη Θεσσαλονίκη, αναμένει μερίσματα άνω των 120 εκατ. ευρώ έναντι εκτίμησης της Citigroup για 88 εκατ. ευρώ.

Επισημαίνεται ότι τα top buys της Citigroup είναι οι μετοχές της Εθνικής Τράπεζας (με στόχο τα 50 ευρώ), της Τράπεζας Κύπρου (με στόχο τα 16 ευρώ), της Φουρλής (με τιμή στα 19 ευρώ) και της ΟΠΑΠ (με τιμή στόχο τα 33,7 ευρώ).

Τα top sells του διεθνούς οίκου από την ελληνική αγορά είναι οι μετοχές της ΔΕΗ (για την οποία η τιμή-στόχος διαμορφώνεται στα 16 ευρώ) και των Ελληνικών Χρηματιστηρίων (με τιμή-στόχο στα 13,8 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v