Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INΛΟΤ: Αποτιμημένες οι κακές ειδήσεις, λέει η Π&Κ

Στα 31 ευρώ διατηρεί την τιμή στόχο για τη μετοχή της Intralot η P&K Χρηματιστηριακή, σε έκθεσή της όπου επισημαίνει ότι ”οι κακές ειδήσεις είναι ήδη αποτιμημένες στη μετοχή και έρχονται καλές ειδήσεις”. Διατηρεί σύσταση ”overweight”.

INΛΟΤ: Αποτιμημένες οι κακές ειδήσεις, λέει η Π&Κ
Στα 31 ευρώ διατηρεί την τιμή στόχο για τη μετοχή της Intralot η P&K Χρηματιστηριακή, σε έκθεσή της όπου επισημαίνει ότι ”οι κακές ειδήσεις είναι ήδη αποτιμημένες στη μετοχή και έρχονται καλές ειδήσεις”.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τους τελευταίους πέντε μήνες, διάφοροι αρνητικοί καταλύτες έχουν επηρεάσει τη μετοχή. Ωστόσο, εκτιμά ότι οι θετικοί καταλύτες θα επισκιάσουν τους αρνητικούς έως το τέλος του έτους.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα α’ τριμήνου, η χρηματιστηριακή επισημαινει ότι ενδέχεται να μην είναι τόσο κακό όσο αναμένεται, λόγω χαμηλότερων προβλέψεων και λειτουργικής μόχλευσης, παρά την μείωση των EBITDA κατά 10 εκατ. ευρώ λόγω Ελλάδας και Τουρκίας και της μικρής συμβολής από την Tαϊβάν λόγω της δομής των προμηθειών.

Εάν η μετοχή της Intralot φτάσει την τιμή στόχο της Π&Κ, στα 31 ευρώ, θα διαπραγματεύεται με Ρ/E 20,9 με βάση τις προβλέψεις για τα μεγέθη 2007, έναντι Ρ/Ε 22,4 για τις διεθνείς εταιρίες του κλάδου (Lottomatica, SGI, Ladbrokes και William Hill).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v